请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
QM之家 门户 广州QM收录 查看主题

完美身材36d波大腰细。肯定仲会翻食,分享比各位老友

发布者: 明哥 | 发布时间: 2019-4-24 16:05| 查看数: 3267| 评论数: 41|帖子模式

资料介绍:地点广州白云区嘉禾地铁口附近,条女唔系自己做噶有鸡头带住噶,无鸠聊聊翻开微信睇下个鸡头有咩新女,睇到张相扯扯地,精虫上脑实在无办法微信约左个鸡头,马上出发,岩岩好又发左工资决定搞一炮。
一入门口睇真人同相差得唔系好远,一对高跟鞋同本狼差唔多高,隐约见到车头灯好光猛下,仲要飞钉,马上上去摸下波仔验下货下,一只手扎唔住,哇 正马上脑补后入噶姿势,即刻交左补习费先,去冲凉(自己冲凉咖无一齐冲)
冲完凉出来要求距着住对高跟鞋,然后开始服务,靓女自然服务少理解,前戏唔会好长,反正69哩滴就唔搞啦,出来玩安全第一,费事踩屎啦,正常噶吹不过都有几下深侯噶,仲按住距个头搞左几下,无所谓啦,甘好身材唔洗你服侍我啦,我来服侍你啦,细佬原本就硬噶啦,再搞一搞硬到好似条铁甘啊,无讲甘多马上去马,老汉推车搞左一阵,有滴想出然后就换左噶姿势观音坐莲,慢慢开始适应啦,可能距都有感觉距都坐都有得嗨嗨地,隐约感觉到我细佬度好多水,幅度越来越大,人肉打桩机啊 哈哈哈,岩岩好酒店有块落地镜,然后拉住距过来对住镜扎住波仔后入,哩个视觉效果无得顶啊。最后实在忍唔住啦就甘样交左功课啦。
各位狼友要约就快听距讲过几日就走啦,不过个鸡头经常有新女噶都好鬼正噶
照片欣赏
完美身材,后入一绝!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

最新评论

sb67674321 发表于 2019-5-11 00:06:48
明哥 发表于 2019-4-24 16:10
打左甘多字,系甘收翻几个金币,唔坑各位狼友,有马齐齐上,

明哥 咩价位吖
羽人三千 发表于 2019-4-24 16:52:06
呢段粤语真系精彩,将场景描述得栩栩如生,仲带两点幽默,怒赞!明哥,你系得嘅!
iceanson 发表于 2019-4-25 13:21:21
昨天 16:10
打左甘多字,系甘收翻几个金币,唔坑各位狼友,有马齐
明哥 发表于 2019-4-24 16:10:19
打左甘多字,系甘收翻几个金币,唔坑各位狼友,有马齐齐上,
qqkong 发表于 2019-4-24 16:56:52
哈哈哈哈,兄弟真系好文采!
killer1212 发表于 2019-4-24 18:00:43
兄弟好文采,看的我都硬了
终极XXO 发表于 2019-4-24 19:04:44
哦来咯哦了来咯
talangtaoxia 发表于 2019-4-24 20:14:19
画面感十足
bbbaaakc 发表于 2019-4-24 20:25:01
什么价位
lololo 发表于 2019-4-24 20:30:52
好文采,看的我都硬了
轮椅上跳起来 发表于 2019-4-24 21:29:40
看得我都硬了,可以可以
12345下一页